Pridať recept

Gaštanová kaša

ingrediencie

180 g
jedlé gaštany
voda
50 ml
mlieko
10 g
rastlinný tuk

postup

Umyté gaštany varíme vo vode domäkka. Po uvarení ich scedíme, ošúpeme a roztlačíme. S mliekom a tukom vyšľaháme najemno. Podávame samostatne alebo ako nátierku. Vhodné pre deti od 2 rokov.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Gaštanové dezerty
Gaštanové recepty: Najlepšie krémové dezerty (nielen) na víkend
Jedlé gaštany boli v kuchyni vždy považované tak trochu za luxus. Jednak ich sezóna nie je dlhá – trvá...
Pečené gaštany
Jesenné dary prírody - jedlé gaštany!
Z jedného druhu gaštanov sa robia zvieratká, z toho jedlého sa však dajú pripraviť rôzne pochúťky, ktoré sú...
Orechovy kolac
Orechy
Šúpanie OrechovOrechy vložte do kastróla, zalejte vriacou vodou, prikryte poklopom. Nechajte odstáť 20 minút,...
Pečené gaštany
Video: Vitamínová bomba – GAŠTANY
Ako si pripraviť pečené gaštany či gaštanové pyré?
Gaštanové pyré: Doma si ho ľahko pripravíte na sladko i na slano
Gaštanové pyré: Doma si ho ľahko pripravíte na sladko i na slano
Ako pripraviť, ochutiť, uskladniť a hlavne využiť domáce gaštanové pyré...
Gaštany
Gaštany v kuchyni – viete ako na ne?
Jeseň sa nesie aj v znamení gaštanov. Najradšej z nich pripravujeme chutné dezerty, ale v kuchyni sa dajú...