Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baraní guláš

4
porcie
125
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
baranie stehno
3 PL
masť
2 ks
cibuľa
3 ks
farebná paprika
3 ks
paradajka
trochu
paradajkový pretlak
štipiek
mletá červená ppaprika
štipiek
soľ
štipiek
rasca
štipiek
mleté čierne korenie
4 ks
borievka
trochu
múka
400 g
zemiaky
4 strúčiky
cesnak

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Posypeme ho soľou, paprikou, premiešame a necháme odstáť.
2.
Cibuľu nasekáme a opražíme na oleji. Pridáme k nej mäso a za stáleho miešania opekáme, až kým sa mäso nezačne pripekať.
3.
K mäsu prisypeme rascu, prelisovaný cesnak, podlejeme ho vývarom tak, aby bola šťava zarovno mäsom.
4.
K mäkkému mäsu pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriku, paradajky a dusíme domäkka. Nakoniec pridáme trochu múky, prevaríme a dochutíme soľou, korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.