Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baraní guláš

4
porcie
125
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
baranie stehno
3 PL
masť
2 ks
cibuľa
3 ks
farebná paprika
3 ks
paradajka
trochu
paradajkový pretlak
štipiek
mletá červená ppaprika
štipiek
soľ
štipiek
rasca
štipiek
mleté čierne korenie
4 ks
borievka
trochu
múka
400 g
zemiaky
4 strúčiky
cesnak

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Posypeme ho soľou, paprikou, premiešame a necháme odstáť.
2.
Cibuľu nasekáme a opražíme na oleji. Pridáme k nej mäso a za stáleho miešania opekáme, až kým sa mäso nezačne pripekať.
3.
K mäsu prisypeme rascu, prelisovaný cesnak, podlejeme ho vývarom tak, aby bola šťava zarovno mäsom.
4.
K mäkkému mäsu pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriku, paradajky a dusíme domäkka. Nakoniec pridáme trochu múky, prevaríme a dochutíme soľou, korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...