Bravčový rezeň so slaninou a údeným syrom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové stehno
500
g
údený syr
300
g
slanina
trochu
olej
Cestíčko
100
g
hladká múka
100
ml
mlieko
3
ks
vajce
štipiek
soľ
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Rezne naklepeme a posolíme. Slaninu a údený syr nakrájame na plátky. Cestíčko si pripravíme z múky, mlieka, vajec a soli.
2.
Na pripravený rezeň položíme plátok syra, slaniny, preložíme ho a obalíme v cestíčku. Rezne vyprážame z oboch strán dochrumkava a podávame ich najlepšie so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.