Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Paprika plnená krúpovou tofu plnkou

ingrediencie

8 ks
paprika
1 pohár
krúpy
1 ks
chilli tofu syr
1 ks
cibuľa
1 konzerva
lečo
2 KL
soľ
2 KL
chilli

Omáčka

5 PL
olej
3 PL
múka
500 ml
zeleninový vývar
1 PL
ocot
2 KL
soľ
1 PL
med
5 ks
klinčeky

postup

1.
Krúpy premyjeme a dáme variť do osolenej vody. Varíme do vtedy, kým budú krúpy polomäkké.
2.
Medzitým si na oleji speníme nakrájanú cibuľku. Pridáme konzervu leča a všetko spolu dusíme 5 minút. Potom pridáme polouvarené krúpy.
3.
Zmes osolíme a pridáme chilli korenie podľa chuti (ja som dala 2 KL).
4.
Tofu syr nakrájame na malé kúsky a pridáme do zmesy. Premiešame a necháme vychladnúť.
5.
Urobíme si omáčku: Na oleji speníme múku a všetko zalejeme vývarom.
6.
Pridáme konzervu roztlačených rajčín necháme zovrieť.
7.
Potom omáčku rozmixujeme a dochutíme octom, soľou a medom. Pridáme 5 ks klinčekov.
9.
Vložíme ich do omáčky a varíme 40 minút na slabom ohni pod pokrievkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...