Pridať recept

FOTORECEPT: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti

Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Zdroj: vybusna

ingrediencie

4 ks
bravcove rezne bez kosti
6 plátkov
toastový chlieb
1 hrsť
žerucha
4 PL
smotanovy prilohohovy chren
2 ks
vajce
1 PL
sladká smotana
hladká múka
sol, cerstve mlete korenie
olej na vyprážanie

postup

1.
Bravcove rezne naklepeme osolime, okorenime a prerezeme ich, aby rezne boli velke max. ako dlan. Toastovy chlieb nakrajame na velmi male kocky. Zeruchu nasekame nadrobno. Ku kockam pridame smotanovy chren a nesakanu zeruchu, vsetko vymiesame a trochu posolime.
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Zdroj: vybusna
 
2.
Vajicka rozslahame s lyzicou smotany a malou lyzickou oleja, trochu ich posolime. Rezne zlahka obalime v muke, potom vo vajicku a nakoniec ich oblepime z obidvoch stran toastovou zmesou. Na panvici rozohrejeme olej a rezne vyprazame z obidvoch stran do zlata.
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Zdroj: vybusna
3.
Je mozne ze zeruchu nemate....nahradte ju nejakou inou pikantnou bylinkou. Takto pripravenymi bylinkami posypeme hotove porcie a zakvapkame ich limetovou stavou.
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Fotorecept: Veľmi zvláštne vyprážané rezne sviežej chuti
Zdroj: vybusna
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...