Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska polievka s hovädzím mäsom a hubami šitake

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
sójová omáčka
1 PL
sezamový olej
2 PL
ryžové víno
300 g
hovädzie mäso
1 liter
hovädzí vývar
4 ks
jarná cibuľka
150 g
huby šitake
200 g
čínska kapusta
250 g
vaječné čínske rezance
1 PL
slnečnicový olej

postup

1.
V miske rozmiešame sójovú omáčku, sezamový olej, ryžové víno a v tejto zmesi marínujeme na tenké pásiky nakrájané hovädzie mäso.
2.
Vo veľkom hrnci privedieme k varu vývar. Pridáme jarnú cibuľku nakrájanú na kolieska, pokrájané huby a na menšie kúsky nakrájanú čínsku kapustu. Na miernom ohni varíme približne 2 minúty.
3.
Medzitým ako sa rezance varia si v panvici rozohrejeme olej. Pridáme mäso a opekáme 2 minúty. Celú zmes prelejeme do hrnca a necháme prevrieť. Dochutíme ju soľou, korením a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.