Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Trojfarebná pudingová bábovka

16
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
pudingový prášok
4 ks
vajce
100 ml
rastlinný olej
170 g
cukor krupica
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
tuk na vymazanie formy
múka na vysypanie formy

postup

1.
Pripravíme si suroviny. Puding 3 príchute vanilka, jahoda, kakao.
4.
Do snehu vmiešame žĺtky, prášok do pečiva a olej (ručne).
5.
Pripravíme si bábovkovú formu. Vymažeme tukom a posypeme múkou, alebo kokosom. Priemer formy je 22 cm.
6.
Cesto rozdelíme na tri časti. Do každej primiešame iný pudingový prášok. Najprv vanilkový....
7.
...potom jahodový(alebo malinový) a nakoniec kakaový(čokoládový)
9.
Bábovku dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme asi 30 minút. Špajdlou skúsime, či sa cesto na ňu nelepí, ak nie, je hotová.
10.
Po upečení hneď bábovku nevyklápame. Po vyklopení môžeme bábovku poliať nejakou polevou ja som ju len poprášila cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...