Pridať recept

Pudingoš

ingrediencie

900 g
múka polohrubá
100 g
práškový cukor
1 štipka
soľ
2 kocky
droždie
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
5 PL
olej
400 ml
vlažné mlieko
3 ks
bielok
2 ks
čokoládové puding
500 ml
mlieko
4 PL
kakao
300 g
kryštálový cukor
250 g
palmarín

postup

Najskôr si pripravíme puding. V mlieku rozmiešame pudingový prášok,kakao, práškový cukor uvaríme hustý puding pridáme palmarin necháme rozpustiť a zmes vychladnúť. Do misky dáme všetky ostatné ingrediencie, kvasnice len rozdrobíme, okrem bielkov. Premiešame pridáme bielky urobíme husté nelepivé cesto. Na pracovnej doske rozdelíme na 6 častí. Každú rozvaľkať natrieť puding zavinúť a 2 vzájomne prepliesť. 3 vrkoče uložíme na vymastený plech, potrieme roztopeným maslom a dáme piecť na 175 C na 25 minút. Upečené zase potrieme roztopeným maslom a posypeme práškovým cukrom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tie najlepšie pudingové koláče: Rezy, ktorým nikto neodolá
Tie najlepšie pudingové koláče! Týmto zaručene nikto neodolá
Patríte medzi milovníkov sladkých maškrtiek? Vyskúšajte naše fantastické pudingové rezy.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Najlepšie dezerty za posledný mesiac
Tieto musíte vyskúšať! NAJLEPŠIE DEZERTY za posledný mesiac
August prekvapil delikátnymi rezmi ale ja klasikami ako osie hniezda či hrnčeková bábovka.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.