Pridať recept

Nátierka z filé

ingrediencie

50 g
rybie filé
30 g
rastlinný tuk
10 g
paradajkový pretlak
rasca
majorán
citrón

postup

Rybie filé umyjeme, posypeme rascou a majoránkou. Podliate vodou pečieme v rúre domäkka. Po vybratí ho zbavíme kostí, pridáme pretlak, tuk a spolu vyšľaháme do penista. Natreté na chlieb zdobíme citrónom (pre deti, ktoré nie sú alergické). Vhodné pre deti od 10 mesiacov.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hummus
Dokonalý hummus od A po Z
Tipy ako pripraviť ten najlepší hummus. Domáci bude chutiť presne tak, ako si vy sami predstavujete a to za zlomok...
Pečená cuketová nátierka na zimu
Zavarte si túto chutnú cuketovú nátierku na zimné mesiace
Ďalší chutný spôsob, ako preniesť kúsok leta do chladného, zimného obdobia.
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
Vlašská nátierka
Tento recept dnes už robí málokto: VLAŠSKÁ NÁTIERKA na môj spôsob, retro pochúťka na chlebíčky
Vlašská nátierka na raňajky alebo aj ako základ pohostenia pre návštevu.
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...