Pridať recept

Pečený losos s avokádovou salsou

ingrediencie

1 PL
rastlinný olej
1 PL
sójová omáčka
2 KL
med
2 KL
kremžská horčica
1 ks
citrón
4 ks
losos
1 ks
avokádo
1 ks
mango
2 PL
biely vínny ocot
2 PL
ďumbier
1 strúčik
cesnaku
4 ks
jarná cibuľka

postup

1.
V miske si zmiešame olej, sójovú omáčku, med, horčicu, lyžicu citrónovej šťavy a v tejto zmesi marínujeme lososa. Potom ho upečieme na grilovacej panvici z oboch strán.
 
2.
Medzitým si pripravíme salsu. Avokádo rozrežeme napoly,vyberieme kôstku a vydlabeme dužinu. Mango taktiež ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme vínny ocot, nasekaný ďumbier, prelisovaný cesnak a salsu posypeme nasekanou cibuľkou. Zľahka ju premiešame a podávame k hotovej rybe.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať