Pridať recept

Treska s garnátmi a špenátom

ingrediencie

300 g
špenátové listy
250 g
treska
4 PL
kukuričná múčka
600 ml
polotučné mlieko
75 g
čedar
4 ks
jarná cibuľka
štipiek
muškátový oriešok
200 g
garnáty

postup

1.
Rúru si predhrejeme na 220°C. Špenát položíme dozapekacej misy a nakrájanú tresku naň uložíme.
 
2.
Kukuričnú múčku vsypeme do kastróla a zmiešame s trochou mlieka na hladkú pastu. Postupne prilejeme všetko mlieko a varíme, kým omáčka nebude hustejšia.
3.
Vsypeme 3/4 nastrúhaného syra, nadrobno nasekanú cibuľu, soľ, korenie a muškátový oriešok. Odstavíme z ohňa a vmiešame garnáty. Rybu na špenáte zalejeme omáčkou a pečieme približne 15 minút.
4.
Na tanieri garnáty a tresku posypeme zvyšným syrom a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať