Rybacie fašírky
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
olej
400
g
rybie filé
4
ks
cibuľka jarná
3
ks
celozrnný chlieb
1
ks
vajce
postup
1.
Rúru si predhreme na 240°C. Veľkú plochú misu vymastíme olejom. Do mixéra vložíme nasekanú cibuľku, chlieb a nadrobno nakrájanú rybu. Všetko zmixujeme na hrubšiu strúhanku. Potom pridáme vajce, dochutíme soľou a korením. Zmes znovu premixujeme.
2.
Zmes vyklopíme do misy, premiesime rukou a rozdelíme na guľky. Tie roztlačíme a vytvarujeme z nich fašírky. Potrieme ich troškou oleja a pečieme 15 minút v predhriatej rúre.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.