FOTORECEPT: Jahňacie žľazy so salsou
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
jahňacie žľazy
100
ml
smotana na varenie
1
ks
farebná paprika
2
ks
paradajka
pažitka
extra panenský olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
postup
2.
Jahňacie žľazy nakrájame, osolíme a okoreníme a smažíme na olivovom oleji asi 5 minút.
3.
Do výpeku pridáme smotanu na varenie a korenie. Pomiešame a omáčku podávame k žľazám.
4.
Salsa: paradajky a papriku nakrájame na malé kocky, pridáme olej, pažítku a premiešame.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.