Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie plece na taliansky spôsob

ingrediencie

400 g
teľacie plece
40 g
olej
40 g
cibuľa
80 g
koreňová zelenina
200 g
rajčina
20 g
hladká múka
5 g
cukor
1 podľa chuti
voda
1 podľa chuti
soľ

postup

1.
Na spenenú cibuľu dáme očistenú, pokrájanú koreňovú zeleninu, "odblanené" teľacie mäso, posolíme, podlejeme vodou a pečieme.
2.
Pred dopečením pridáme pokrájané rajčiaky( najlepšie predtým sparené a ošúpané ). Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pridáme cukor a pretrieme. Mäso pokrájame a vložíme späť do šťavy.
3.
Podávame so špagetami, s makarónmi, s ryžou, tarhoňou alebo s knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...