Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie plece na taliansky spôsob

ingrediencie

400 g
teľacie plece
40 g
olej
40 g
cibuľa
80 g
koreňová zelenina
200 g
rajčina
20 g
hladká múka
5 g
cukor
1 podľa chuti
voda
1 podľa chuti
soľ

postup

1.
Na spenenú cibuľu dáme očistenú, pokrájanú koreňovú zeleninu, "odblanené" teľacie mäso, posolíme, podlejeme vodou a pečieme.
2.
Pred dopečením pridáme pokrájané rajčiaky( najlepšie predtým sparené a ošúpané ). Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pridáme cukor a pretrieme. Mäso pokrájame a vložíme späť do šťavy.
3.
Podávame so špagetami, s makarónmi, s ryžou, tarhoňou alebo s knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.