Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu pena s olivami a kápiou

2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 dl
sójové mlieko
3 KL
citrónová šťava
1,5 KL
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
10 ks
čierne olivy
2 plátky
kápia
1 hrsť
tekvicové semienka

postup

1.
Kápiu a olivy nakrájame na malé kúsky, zopár ich necháme na ozdobu.
2.
Do mixéra dáme tofu, prilejeme mlieko, pridáme soľ, šťavu z citróna (alebo hotovú 100% citrónovú šťavu, nie koncentrát!) a čierne mleté korenie.
3.
Všetko spolu zmixujeme cca 3 min. na hladkú kašu (mixujeme dovtedy, kým neuvidíme žiadne hrudky).
4.
K rozmixovanému tofu pridáme nakrájanú kápiu, olivy a tekvicové jadierka.
5.
Necháme v chladničke 1 hod. vychladiť. Potom naplníme do dvoch menších pohárov na stopke a vrch ozdobíme zvyšnými olivami, jadierkami a kápiou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...