Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Strúhané jablká a jablková šťava sterilizované

ingrediencie

jablko

postup

6.
Sterilizujeme 10 minút. Z jedného 7 decového pohára jabĺk som mala 1 trojdecový pohár 100 % jablkovej šťavy.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
22.9.2016 09:54 | |
+5 -0
jablká po nastrúhaní zhnednú.Akú chemikáliu ste použili aby nezhnedli ?
eruska25
5.11.2016 14:36 | |
+0 -0
Zavárala som bez akejkoľvek chemikálie. Nerobila som naraz veľké množstvo, takže nestihli zhnednúť, len trochu.
hanaah
14.10.2013 20:48 | |
+14 -0
ale jablká nestačí 10 min sterilizovať
eva.to
14.10.2013 11:57 | |
+4 -1
celú sobotu sme čistili a strúhali jablká, ktoré sa nedali uskladniť :/
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...