Makaróny s čedarom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
makaróny
250
g
čedar
250
ml
mlieko kondenzované
2
ks
vajce
1
štipka
mletý muškátový oriešok
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Makaróny dáme variť do vriacej osolenej vody. Potom ich scedíme, prepláchneme pod studenou vodou.
2.
Medzitým si zmiešame čedar, mlieko, vajcia, muškátový oriešok. Syrovú zmes osolíme, okoreníme a zmiešame s uvarenými makarónmi. Dáme do zapekacej misy, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 10 až 15 minút pri 220 °C.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.