Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové mäso so sušenými paradajkami

Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Zdroj: falenna

ingrediencie

300 g
bravčové pliecko
2 ks
cibuľa
3 ks
cesnaku
50 g
sušené paradajky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na tenké rezance a opečieme na napnvici s trochou oleja. Keď je cibuľa opečená do zaltohneda, pridáme mäso a opekáme spolu asi 5 minút.
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Zdroj: falenna
 
2.
Cesnak rozpučíme a nakrájame nadrobno.
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Zdroj: falenna
3.
PO chvílke opekania mäsa pridáme cesnak, mäso posolíme, okoreníme a prikryjeme.
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Zdroj: falenna
4.
Mäso dusíme kým nie je mäkké. Sušené paradajky nakrájame na menšie kúsky a aj s olejom pridáme k mäso. Opekáme ešte spolu dve tri minúty. Podávame k ryži.
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Fotorecept: Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Zdroj: falenna
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...