Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát s opečeným tofu

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
údený syr tofu
1 ks
hlávkový šalát
6 ks
cherry paradajky
hrozno

Dresing

1 ks
biely jogurt
3 strúčiky
cesnak
petržlenová vňať

postup

1.
Umyjeme a rozložím hlávkový šalát na tanier. Umyjeme pár bobúľ hrozna a cherry paradajky a poukladáme na hlávkový šalát.
2.
Údený tofu syr prekrojíme po dĺžke, aby sa nám lepšie opiekol. Opečieme na trošku oleji z každej strany.
3.
Dresing: zmiešame biely jogurt, pretlačený cesnak a čerstvú petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.