Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekané palacinky so špenátom

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

500 ml
mlieko
220 g
hladká múka
2 ks
vajce
štipiek
sóda bikarbóna
1 ČL
soľ

Plnka

500 g
mrazený listový špenát
6 strúčikov
cesnak
soľ

Zálievka

400 ml
mlieko
2 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
tvrdý syr

postup

2.
Listy špenátu rozmrazíme, pridáme pretlačený cesnak a soľ.
4.
Ukladáme ich do zapekacej misy na dve vrstvy. V mlieku rozmiešame vajíčka, soľ a korenie. Zalejeme palacinky a dáme piecť. Pečieme 25 minút pri 190 st. C. Pred dopečením posypeme postrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
toreadorka
3.12.2013 13:40 | |
+1 -0
pripomenulo mi to moje detstvo....ale mali sme ich na sladko...nikdy som nerobila zapekané palacinky. zaradím do jedálnička(y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.