Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci šípkový čaj plný vitamínov

ingrediencie

200 g
šípky

postup

1.
Šípkový čaj som nerobila klasickým spôsobom, nevarila som ho, aby som zachovala vitamíny. Natrhané šípky buď narežeme alebo rozmixujeme. Zalejeme horúcou, nie vriacou vodou a necháme 15-20 minút lúhovať. Ochutíme citrónom a medom. Čajík nie je taký chuťovo výrazný ako keď sa šípky varia, ale zase je plný vitamínov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.