Pridať recept

Halloumi na cesnakovom oleji

ingrediencie

3 ks
syr halloumi
80 ml
cesnakový olej
2 PL
limetová šťava
1 štipka
mleté čierne korenie
trochu
rukola

postup

1.
Olej zmiešame s limetovou šťavou, korením. Do oleja namočíme kúsky halloumi.
 
2.
Potom ho opečieme na panvici dozlatista z oboch strán asi 1 minútu. Hotový podávame s rukoulou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
halloumi syr
Halloumi syr
Syr Halloumi (tiež Haloumi, Hallomi) je cyperský stredne tvrdý syr so slanou chuťou. Vyrába sa zo zmesi kozieho...