Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Banánové lievance

ingrediencie

3 ks
vajce
3 PL
cukor
1/4 liter
mlieko
1/4 kg
hrubá múka
soľ
1/2 balíček
kypriaci prášok
4 ks
banán
maslo

postup

1.
V mlieku rozšľaháme žĺtky, cukor, soľ, múku zmiešanú s kypriacim práškom a 3 banány.
2.
Zľahka vmiešame sneh z bielkov a pečieme lievance. Podávame ozdobené kolieskami zvyšného banánu a orieškami poliaté medom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...