Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vanilkovo-banánové muffiny

ingrediencie

4 ks
zrelé banány
250 g
hladká múka
100 g
ovsené vločky
70 g
kryštálový cukor
3 ks
vanilínový cukor
150 ml
olej
3 PL
mlieko
2 ČL
kypriaci prášok do pečiva
2 ks
vajce

postup

1.
V miske si dobre rozmiešame dve celé vajíčka s kryštálovým cukrom, olejom a vanilínovými cukrami.
2.
V druhej miske si roztlačíme banány na jemnú kašu. Môžeme si pomôcť aj mixérom.
3.
Banány primiešame do druhej misky a dobre spolu zamiešame.
4.
Primiešame ovsené vločky a postupne pridávame múku s kypriacim práškom.
5.
DO formy na pečenie dáme papierové košíčky a plníme ich cestom. Košíčky naplníme približne do polovice, lebo muffiny pri pečení narastú.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sandra.sandra
14.6.2014 13:35 | |
+10 -1
Trosku som to vylepsila - miesto ovsenych vlociek posekane orechy, miesto oleja pol na pol maslo/kokosovy olej, a miesto klasickej muky spaldova. Dobru chut
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...