Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vanilkovo-banánové muffiny

ingrediencie

4 ks
zrelé banány
250 g
hladká múka
100 g
ovsené vločky
70 g
kryštálový cukor
3 ks
vanilínový cukor
150 ml
olej
3 PL
mlieko
2 ČL
kypriaci prášok do pečiva
2 ks
vajce

postup

1.
V miske si dobre rozmiešame dve celé vajíčka s kryštálovým cukrom, olejom a vanilínovými cukrami.
2.
V druhej miske si roztlačíme banány na jemnú kašu. Môžeme si pomôcť aj mixérom.
3.
Banány primiešame do druhej misky a dobre spolu zamiešame.
4.
Primiešame ovsené vločky a postupne pridávame múku s kypriacim práškom.
5.
DO formy na pečenie dáme papierové košíčky a plníme ich cestom. Košíčky naplníme približne do polovice, lebo muffiny pri pečení narastú.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sandra.sandra
14.6.2014 13:35 | |
+10 -1
Trosku som to vylepsila - miesto ovsenych vlociek posekane orechy, miesto oleja pol na pol maslo/kokosovy olej, a miesto klasickej muky spaldova. Dobru chut
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.