Pridať recept

FOTORECEPT: Špenátové canneloni s bešamelom

Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna

ingrediencie

400 g
cannelloni
250 g
mrazený špenát
1 dl
smotana na varenie
trochu
soľ
50 g
maslo Flora GOLD
5 dl
mlieko
40 g
hladká múka

postup

1.
Ako prvé si spravíme špenátovú omáčku. Špenát rozmrazíme na panvici, pridáme smotanu, cesnak, soľ a prevaríme.
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna
 
2.
Bešamelovú omáčku spravíme tak, že na panvici rozpustíme maslo. V miske si zmiešame mlieko s múkou a postupne túto zmes vmiešame do masla, ktoré stále miešame. Keď nám zmes začne vrieť, stíšime plameň a zastáleho miešania varíme ešte minúty.
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna
3.
Cannelonni naplníme špenátovou zmesou a poukladáme do zapekacej misy. Do každej calnnelloni som dala približne dve lyžice špenátu.
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna
4.
Cannelonni zalejeme rovnamoerne bešamelom.
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna
5.
Pečieme v rúre zohrianej na 180 stupňov približne 30 - 40 minút.
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Fotorecept: Špenátové canneloni s bešamelom
Zdroj: falenna
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
4.2.2014 10:18 | |
+0 -0
tak dnes jdu vařit na oběd, dám vědět jak dopadly, hezký den 8:|
cita112
24.10.2013 23:22 | |
+5 -0
Ja by som doporučovala to piect zakrité ...a 5-6 min pred dokončením odokriem pekáč a potom zapečiem do zlatova. Nebudu vysušené ani tvrdé. Mám s tým skúsenost (y)
Anonymný nick
16.10.2013 21:15 | |
+2 -0
áno, ja som to piekla odokryté
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Keď ide o špenát, je čas zahryznúť sa doňho! Nielen preto, že jeho listy posilňujú naše kosti, ale aj preto,...