Tagliarelli s teľacím ragú
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
tagliarelli rezance
500
g
teľacia hruď
1
ks
cibuľa
1
vetvička
zelerová vňať
1/2
pohár
suché biele víno
1
vetvička
bazalka
1
vetvička
petržlenová vňať
50
g
strúhaný parmezán
trochu
soľ
trochu
čierne korenie
trochu
muškátový orech
postup
1.
Mäso pokrájame na malé kúsky a okoreníme. Potom ho opražíme na oleji. Mäso obraciame, aby sa opražilo do zlatista rovnomerne.
2.
Pridáme cibuľu, zeler, pokrájané nadrobno. Keď sa cibuľa začne sfarbovať do zlatista, prilejeme víno. Necháme povariť asi polhodinku na miernom ohni. Osolíme, pridáme muškátový orech, vonné byliny nakrájané nadrobno a odstavíme.
3.
Cestoviny dáme variť osobitne. Keď sa uvaria, ochutíme strúhaným syrom a pridáme horúce ragú. Dobre premiešame a ihneď podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.