Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablková kaša zo špaldovej tarhone

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
špaldová tarhoňa
500 ml
voda
100 ml
černicový sirup
1 ks
jablko
1 KL
škorica
100 g
sušené ovocie
1 PL
strúhaný kokos
1 PL
slnečnicové semienko
1 PL
tekvicové semienka

postup

1.
Tarhoňu dáme do hrnca a zalejeme 500 ml vody. Keď začne vrieť, teplotu znížime, pridáme sirup, prisypeme škoricu a varíme na miernom plameni 10 min.
2.
Potom k tarhoni pridáme nastrúhané jablko i so šupkou.
3.
Nakoniec ku kaši pridáme kokos, sušené ovocie a semienka. Všetko spolu premiešame, odstavíme z ohňa a podávame poliate sirupom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...