Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagety s fazuľovým lečom a treščiou pečeňou

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kukuričné špagety
700 ml
lečo
3 ks
cibuľa
400 g
uvarená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
bazalka
2 KL
kurkuma
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušený cesnak
1 KL
tekuté chilli
300 ml
sójové mlieko

postup

1.
Najskôr si uvaríme špagety podľa návodu. Do vody na špagety pridáme soľ a olej, aby sa nám nelepili. Fazuľu som použila už uvarenú a zmrazenú. Ak by som nemala mrazenú, namáčala by som ju aspoň jeden deň vo vode a potom uvarila do mäkka.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL oleja. K osmaženej cibuli pridáme 1 PL kurkumy, bazalku a soľ.
4.
K omáčke s lečom pridáme fazuľu a varíme 5 min. Dochutíme cesnakom, chilli, čiernym mletým korením a premiešame.
6.
Uvarenú fazuľovú omáčku dáme na tanier ku špagetám a navrch uložíme treščiu pečeň z konzervy, z ktorej vylejeme prebytočný olej.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...