Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagety s fazuľovým lečom a treščiou pečeňou

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kukuričné špagety
700 ml
lečo
3 ks
cibuľa
400 g
uvarená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
bazalka
2 KL
kurkuma
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušený cesnak
1 KL
tekuté chilli
300 ml
sójové mlieko

postup

1.
Najskôr si uvaríme špagety podľa návodu. Do vody na špagety pridáme soľ a olej, aby sa nám nelepili. Fazuľu som použila už uvarenú a zmrazenú. Ak by som nemala mrazenú, namáčala by som ju aspoň jeden deň vo vode a potom uvarila do mäkka.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL oleja. K osmaženej cibuli pridáme 1 PL kurkumy, bazalku a soľ.
4.
K omáčke s lečom pridáme fazuľu a varíme 5 min. Dochutíme cesnakom, chilli, čiernym mletým korením a premiešame.
6.
Uvarenú fazuľovú omáčku dáme na tanier ku špagetám a navrch uložíme treščiu pečeň z konzervy, z ktorej vylejeme prebytočný olej.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...