Pridať recept

Šajtlava - Kapustová polievka

6
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
hlávková kapusta
1 ČL
celá rasca
1 ČL
morská soľ
1 ks
paradajka
1 ks
paprika
1/2 kocka
zeleninový bujón

postup

1.
Kapustu nakrájame na rezance, dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme celú rascu, soľ, malý paradajkový pretlak,celú paradajku, celú bielu papriku bez jadierok a privedieme do varu.
 
2.
Pridáme bujon a varíme 40 min. Potom urobíme slabú zápražku, vložíme do kapusty a dochutíme cukrom a octom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
SERUTAN3
20.3.2016 17:06 | |
+0 -0
A PARADOVKOVý PRETLAK STE KDE NECHALI ? :D A BOčIK TIEž ALE NEMUSí OBSAHOVAT TROCHA ZEMIAKOU NAKRáJAT