Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rezance s kuracím mäskom, pórom a hubami

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
olivový olej
300 g
kuracie prsia
250 g
šampiňóny
250 g
pór
3 PL
múka
200 ml
kurací vývar
200 ml
smotana na varenie
4 PL
petržlenová vňať
2 PL
estragón
1 ks
citrón
300 g
čínske rezance
50 g
kešu oriešky

postup

1.
V panvici si rozohrejeme olej a opražíme na ňom na kocky nakrájané kuracie mäsko a šampiňóny. Pražíme na miernom ohni za stáleho miešania približne 5 minút. Zmiernime oheň, vmiešame nadrobno nakrájanú pór a pražíme ďalších 5 minút. Vmiešame múku, prilejeme kurací vývar a smotanu na varenie (mlieko).
2.
Dochutíme soľou, korením a necháme zovrieť. Na miernom ohni pražíme ďalších 5 minút, potom vmiešame nasekané bylinky a citrónovú kôru.
3.
Rezance si uvaríme podľa návodu na obale a zmiešame ich s kuracou zmesou. Kešu oriešky opražíme na suchej panvici a posypeme ním pripravené jedlo.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.