Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výživa jablkovo-nutelová

30
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 kg
jablko
500 ml
voda
1 kg
cukor
3 PL
kakao
100 mg
čokoláda horká
2 ks
čokoládový puding

postup

Jablká umyjeme, načistíme a zalejeme v hrnci pol litrom vody a za stáleho miešania varíme kým nezmäknú. Potom jablká rozmixujeme a dáme opäť do hrnca. Do hrnca pridáme cukor, kakao, čokoládu a pudingový prášok a miešame. Necháme prevrieť a odstavíme. Plníme poháriky, ktoré dáme sterilizovať na 30min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...