Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šípkový lekár

30
porcií
180
minút
vysoká
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 kg
šípky
1 štipka
kyselina citrónová
1000 g
cukor

postup

Šípky si umyjeme, potom odkrojíme čierne konce, zalejeme ich vodou, uvaríme do mäkka, necháme mierne vychladnúť, prepasírujeme cez sitko, pridáme cukor (podľa chuti), kyselinu citrónovú a ešte povaríme, kým je hustota taká, akú chceme. Je to pán lekvár !!!!!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.