Pridať recept

Plnený pstruh

ingrediencie

2 ks
pstruh
1 ks
červená cibuľa
1 ks
mrkva
2 ks
cesnaku
1 ČL
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
zväzkov
petržlenová vňať
1 ks
citrón
ks
paradajka
olej

postup

1.
V miske zmiešajte maslo, nakrájanú cibuľu, mrkvu kocky, cesnak, petržlenovú vňať, horčicu, soľ a korenie.
 
2.
Vopred dôkladne vyčistené, osolené a korenené ryby plníme zmesou.
3.
Plneného pstruha umiestnime na plech, pokvapkáme trochou oleja.
4.
Ryby pokryme paradajkami a s krúžkami citrónu.
5.
Pokryjeme fóliou, potom v predhriatej rúre pečieme 25 minút, potom odstránit fóliu a nechajte 5-10 minút červenať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať