Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky s kuracím mäsom

4
porcie
23
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
olivový olej
4 PL
sójová omáčka
4 PL
suché sherry
1/2 KL
korenie piatich vôní
2 strúčiky
cesnak
1 PL
cukor
300 g
pečené kuracie mäso
1 zväzok
jarná cibuľka
1 ks
šalátová uhorka
1/2 ks
čínska kapusta
1 ks
paradajka
2 balíčky
čínske palacinky

postup

1.
V panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme sójovú omáčku, suché sherry. Pridáme korenie piatich vôní, prelisovaný cesnak a cukor. Jemne prehrievame, kým sa cukor nerozpustí, potom necháme zovrieť a varíme približne 1 minútu.
2.
Pečenú kuracinu pokrájame na menšie kúsky a pridáme ju do panvice. Pečieme približne 4 minúty, aby sa kuracina prehriala.
3.
Jarnú cibuľku nasekáme nadrobno, uhorku a paradajku nakrájame na kolieska a čínsku kapustu postrúhame. Palacinky pripravíme podľa návodu na obale.
4.
Kuracinu podávame so zeleninou a každý si podľa vlastnej chuti naloží zmes do palacinky a zvinie ju.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.