Pridať recept

Morčacie mäso zapečené s ananásom a syrom

Morčacie mäso zapečené s ananásom a syrom
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

25 g
ďumbier
1 ks
ananás
4 ks
morčacie prsia
150 g
syr
3 PL
olivový olej
8 ks
jarná cibuľka

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a dochutíme soľou a korením. Na ohňovzdornej panvici rozpálime trochu oleja a opečieme na nej morčacie prsia z oboch strán. Zatiaľ si predhrejeme rúru na 180°C.
 
2.
Medzitým si nakrájame ananás na kocky, jarnú cibuľku nasekáme a ďumbier postrúhame.
3.
Mäso v panvici potrieme z jednej strany nastrúhaným ďumbierom, naukladáme naň kocky ananásu, plátky syra a posypeme ho nasekanou cibuľkou. Vložíme do rúry a necháme zapiecť dochrumkava.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať