Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia s mozzarelou

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2 ks
paradajka
8 lístky
šalvia
200 g
mozzarella
1 PL
olivový olej
50 g
strúhanka
15 g
parmezán
1 PL
pažitka

postup

1.
Rúru predhrejeme na 240°C. Morčacie prsia dochutíme soľou, korením a dáme ich do plytkej ohňovzdornej misy. Navrch položíme na kolieska nakrájané paradajky a šalviové lístky. Nato položíme na kolieska nakrájanú mozzarelu a posypeme pažítkou. Potrieme lyžičkou oleja.
2.
V miske zmiešame strúhanku s parmezánom. Zmes dobre povtláčame do mozzarely. Pečieme ich 15 minút, alebo kým navrchu nebude mozzarela pekne chrumkavá.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...