Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia s mozzarelou

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2 ks
paradajka
8 lístky
šalvia
200 g
mozzarella
1 PL
olivový olej
50 g
strúhanka
15 g
parmezán
1 PL
pažitka

postup

1.
Rúru predhrejeme na 240°C. Morčacie prsia dochutíme soľou, korením a dáme ich do plytkej ohňovzdornej misy. Navrch položíme na kolieska nakrájané paradajky a šalviové lístky. Nato položíme na kolieska nakrájanú mozzarelu a posypeme pažítkou. Potrieme lyžičkou oleja.
2.
V miske zmiešame strúhanku s parmezánom. Zmes dobre povtláčame do mozzarely. Pečieme ich 15 minút, alebo kým navrchu nebude mozzarela pekne chrumkavá.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.