Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia s mozzarelou

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2 ks
paradajka
8 lístky
šalvia
200 g
mozzarella
1 PL
olivový olej
50 g
strúhanka
15 g
parmezán
1 PL
pažitka

postup

1.
Rúru predhrejeme na 240°C. Morčacie prsia dochutíme soľou, korením a dáme ich do plytkej ohňovzdornej misy. Navrch položíme na kolieska nakrájané paradajky a šalviové lístky. Nato položíme na kolieska nakrájanú mozzarelu a posypeme pažítkou. Potrieme lyžičkou oleja.
2.
V miske zmiešame strúhanku s parmezánom. Zmes dobre povtláčame do mozzarely. Pečieme ich 15 minút, alebo kým navrchu nebude mozzarela pekne chrumkavá.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?