Pridať recept

Rybacie karbonátky

ingrediencie

1 kg
ryba
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ks
vajce
1 strúčik
cesnaku
1,5 dl
mlieko
100 g
strúhanka

postup

1.
Rybacie mäso si vykostíme a zomelieme.
 
2.
Pridáme soľ, korenie, vajce, prelisovaný cesnak, mlieko a zahustíme strúhankou.
3.
Zo zmesi vytvarujeme karbonátky.
4.
Karbonátky obalíme v strúhanke a opečieme na panvici.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nápadité fašírky
Fašírky v 12 chutných receptov, ktoré budete chcieť vyskúšať
Fašírky sú jedným z najchutnejších riešení rýchleho obeda či večere. Ale pri ich príprave sa nemusíte...
mrazená ryba Radoma
Ako vybrať kvalitnú rybu? Neplaťte zbytočne za mrazenú vodu
Obdobie pred Veľkou nocou je v našich končinách tradične spájané s pôstom a s ním súvisiacou zvýšenou...
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...