Pridať recept

Thajská polievka z čínskej kapusty, tofu a zo šampiňónov

ingrediencie

5 šálok
voda
2 PL
sójová omáčka
1/2 KL
morská soľ
1 PL
citrónová šťava
1 KL
hnedý cukor
3/4 šálka
čínska kapusta krájaná
1 šálka
mrazené šampiňóny
1 balíček
syr Tofu
1 balíček
sója

postup

1.

V hrnci necháme zovrieť vodu ochutenú sójovou omáčkou, morskou soľou, citrónovou šťavou a cukrom. 

 
2.

Do vriacej vody pridáme čínsku kapustu a šampiňóny nakrájané na väčšie kusy. Varíme, kým kapusta a šampiňóny nezmäknú. Pridáme na kocky pokrájané tofu a varíme ešte 10 minút. 

3.

Do osobitného hrnca do vody dáme povariť sóju. Pridáme do polievky a podávame teplé.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať