Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Thajská polievka z čínskej kapusty, tofu a zo šampiňónov

ingrediencie

5 šálok
voda
2 PL
sójová omáčka
1/2 KL
morská soľ
1 PL
citrónová šťava
1 KL
hnedý cukor
3/4 šálka
čínska kapusta krájaná
1 šálka
mrazené šampiňóny
1 balíček
syr Tofu
1 balíček
sója

postup

1.

V hrnci necháme zovrieť vodu ochutenú sójovou omáčkou, morskou soľou, citrónovou šťavou a cukrom. 

2.

Do vriacej vody pridáme čínsku kapustu a šampiňóny nakrájané na väčšie kusy. Varíme, kým kapusta a šampiňóny nezmäknú. Pridáme na kocky pokrájané tofu a varíme ešte 10 minút. 

3.

Do osobitného hrnca do vody dáme povariť sóju. Pridáme do polievky a podávame teplé.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.