Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mango-avokádový šalát

ingrediencie

6 šálok
vňať
2 ks
avokádo
2 ks
mango

Dressing

1/4 šálka
pomarančová šťava
2 PL
olivový olej
2 PL
citrónová šťava
2 PL
med
2 PL
balzamikový ocot

postup

Ovocie umyjeme a pokrájame na malé pekné kocky. Vložíme do misy, pridáme vňať podľa výberu. Všetky suroviny na dressing zmiešame v panvici. Na miernom ohni privedieme do varu. Varíme asi 1 minútu a odstavíme. Polejeme šalát dressingom hneď, alebo ho podávame osobitne. Šalát podávame, kým je dressing teplý!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.