Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkovo-makový trhanec s černicami

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

40 g
mleté ovsené vločky
1 ks
vajce
70 ml
sójové mlieko
1/2 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
škorica
1/2 KL
zázvor
1/2 KL
mletý muškátový oriešok
1 PL
mletý mak
zavárané černice

postup

1.
Do misky dáme vajce, ovsené vločky a korenie. Poriadne premiešame.
3.
Do hotovej tekutej zmesi primiešame 2 PL sterilizovaných čerešní a mak.
4.
Na panvicu dáme 1 KL oleja a cesto na ňu vylejeme. Prikryjeme pokrievkou a pečieme na slabom plameni cca 10 min.
5.
Hotový lievanec rotrháme na menšie časti, uložíme na tanier, ozdobíme černicami a posypeme kokosom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...