Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkovo-makový trhanec s černicami

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

40 g
mleté ovsené vločky
1 ks
vajce
70 ml
sójové mlieko
1/2 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
škorica
1/2 KL
zázvor
1/2 KL
mletý muškátový oriešok
1 PL
mletý mak
zavárané černice

postup

1.
Do misky dáme vajce, ovsené vločky a korenie. Poriadne premiešame.
3.
Do hotovej tekutej zmesi primiešame 2 PL sterilizovaných čerešní a mak.
4.
Na panvicu dáme 1 KL oleja a cesto na ňu vylejeme. Prikryjeme pokrievkou a pečieme na slabom plameni cca 10 min.
5.
Hotový lievanec rotrháme na menšie časti, uložíme na tanier, ozdobíme černicami a posypeme kokosom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...