FOTORECEPT: Cibuľovo-mäsový pizza koláč
27
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
250
g
špaldová polohrubá múka
60
ml
vlažná voda
1
KL
soľ
50
g
olivový olej
3
g
sušené droždie
Obloha
1
PL
tatárska omáčka
150
ml
sójový jogurt
200
g
šunka
700
ml
lečo
1
ks
cibuľa
2
ks
párky
5
ks
pažitka
100
g
údené tofu
2
PL
grilovacie korenie na posypanie
postup
1.
Najskôr si spracujeme cesto. Do misky vysypeme múku a uprostred urobíme jamku. Do nej pridáme 1 vajce, droždie, soľ a mlieko.
2.
Všetko spolu premiešame a vypracujeme tuhé cesto, podobné ako na rezance.
3.
Cesto vyvaľkáme na veľký plech. Zo zvyšného cesta môžeme urobiť ozdobné okraje. Cesto prenieseme na olejom vymastený plech.
4.
Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a natrieme ním cesto.
5.
Na jogurtovú omáčku rozložíme šunku, lečo, cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pažítku a nakoniec nastrúhaný tofu syr.
6.
Vrch posypeme grilovacím korením a podľa chuti aj chilli.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.