Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľovo-mäsový pizza koláč

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová polohrubá múka
60 ml
vlažná voda
1 KL
soľ
50 g
olivový olej
3 g
sušené droždie

Obloha

1 PL
tatárska omáčka
150 ml
sójový jogurt
200 g
šunka
700 ml
lečo
1 ks
cibuľa
2 ks
párky
5 ks
pažitka
100 g
údené tofu
2 PL
grilovacie korenie na posypanie

postup

1.
Najskôr si spracujeme cesto. Do misky vysypeme múku a uprostred urobíme jamku. Do nej pridáme 1 vajce, droždie, soľ a mlieko.
2.
Všetko spolu premiešame a vypracujeme tuhé cesto, podobné ako na rezance.
3.
Cesto vyvaľkáme na veľký plech. Zo zvyšného cesta môžeme urobiť ozdobné okraje. Cesto prenieseme na olejom vymastený plech.
4.
Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a natrieme ním cesto.
5.
Na jogurtovú omáčku rozložíme šunku, lečo, cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pažítku a nakoniec nastrúhaný tofu syr.
6.
Vrch posypeme grilovacím korením a podľa chuti aj chilli.
7.
Koláč pečieme pri 220 stupňoch 10-12 min. (zvolíme program teplovzdušné pečenie zhora).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...