Bravčové mäso s kapustou
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové údené mäso
1
ks
hlávková kapusta
80
g
cibuľa
60
g
olej
10
g
hladká múka
30
g
cesnaku
trochu
soľ
postup
1.
Mäso uvaríme. Nadrobno pokrájanú kapustu podlejeme vriacou vodou, osolíme, povaríme a precedíme.
2.
Cibuľu najemno pokrájame, opražíme na oleji, pridáme kapustu, trochu podlejeme a dusíme do mäkka.
3.
Zaprášime múkou, podlejeme a pridáme na väčšie kúsky nakrájané uvarené mäso. Spolu dusíme a pred dovarením pridáme roztlačený cesnak.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.