Pridať recept

Zeleninová panvička s kuskusom

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
1 PL
maslo
1 PL
olej
150 g
zelenina podľa chuti
hrnčekov
kuskus
štipiek
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
sójová omáčka
podľa chuti
kari korenie alebo kurkuma

postup

Na masle a oleji si opražíme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s prelisovaným cesnakom. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a kari korením. Premiešame, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Na záver zeleninu dochutíme sójovou omáčkou a posypeme kuskusom (tak aby nasal šťavu zo zeleniny - teda vodu, v ktorej sa zelenina dusila ). Premiešame a necháme 5 minút zakryté. Premiešame a podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Kuskus
Kuskus šetrí váš čas i zdravie. Dajte mu šancu!
Mnohých možno prekvapí, že kuskus je jemnozrnná cestovina, ktorá svojim tvarom pripomína tarhoňu.
Poznáte kuskus? Viete ako ho ochutiť a pripraviť?
Domovom tohto, dnes už veľmi obľúbeného pokrmu, je Severná Afrika. Slováci si na kuskus zvykajú stále viac,...
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...
kuskus
Ako spraviť dobrý kus-kus a čo k nemu?
Kus-kus je berberské slovo. Istotne ho ešte ručne pripravujú v severských krajinách Afriky, nie je to teda...