Pridať recept

Zelerové tyčinky

ingrediencie

150 g
zeler
100 g
hladká múka
250 g
maslo
250 g
zeler
1 ks
prášok do pečiva

postup

Zeler nastrúhame, a všetko spolu dobre vymiesime. Dáme aspoň na 2hodiny do chladničky. Cesto vyvaľkáme na pol centimetra a pokrájame na približne centimeter hrubé tyčinky. Pokladieme na plech a dobre ponatierame rozšlahaným vajíčkom. Pečieme na 170 stupňoch do zlatova. Asi 15-20 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
120374
30.1.2020 16:10 | |
+1 -0
akože by som to aj skusila no kolko toho zeleru tam ide ani boh nevie :))
19ruzenka
2.4.2015 19:16 | |
+8 -0
Koľko zeleru tam vlastne ide 150 g alebo 250 g?
Anonymný nick
24.11.2013 18:07 | |
+9 -2
(n) chutilo to blbo
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Potato celery gratin with cheese
Zeler využite na maximum: Zázrak našej kuchyne sa dá použiť aj inak než len do polievky
Zeler najčastejšie využívame pri varení polievok. Pridávame ho do vývaru a väčšinou nechýba...
Žihľavové pyré. Výborná príloha k čomukoľvek. Aj k inej prílohe.
Hlad nás premohol a v chladničke len zeler a pár zemiakov. Boli sme tesne pred nákupom. A tak som vybehla...
Zeleninové čipsy
Chipsy nemusia byť vždy nezdravé, stačí vedieť ako nato!
Aj Vy mávate večer neuveriteľnú chuť na chrumkavé zemiakové lupienky, ktoré behom piatich minút zmiznú...