Pridať recept

FOTORECEPT: Ražniči z jedného hrnca

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové mäso
200 g
klobáska
100 g
slanina údená
2 ks
cibuľa
2 ks
paprika zeleninová
podľa chuti
soľ, korenie čierne mleté, rasca, grilovacie korenie, červená paprika mleté
700 g
zemiaky
podľa chuti
olej rastlinný

postup

1.
Suroviny na jedlo
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
 
2.
Všetky suroviny nakrájame na kolieska a kúsky.
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
3.
Postupujeme ako u klasického ražniči. Napicháme postupne všetky suroviny na špajle. Posypeme grilovacím korením, soľou.
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
4.
V kastróli na oleji osmahneme z každej strany špízy, spolu. Obraciame z každej strany.
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
5.
Potom, keď je mäso polomäkké, tak vhodíme do kastróla pokrájané zemiaky, podlejeme trochou vody a prikryté ďalej dusíme. Prisolíme, pridáme červenú mletú papriku,..
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
6.
a dodusíme do mäkka..
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
7.
Servírujeme všetko spolu, špíz a zemiaky (sú na spôsob, ako paprikášky). Dobrú chuť.
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Fotorecept: Ražniči z jedného hrnca
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...