Pridať recept

Dubáčiky zavárané

15
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 kg
dubákov
6 ks
malých cibuliek
1 ks
deko

postup

Ťažko nazbierané hríbiky - dubáčiky (aby sme sa neotrávili) poriadne vyumývame zubnou kefkou aj v záhyboch. Na spodok vyumývaných pohárov nakrájame zopár koliesok cibuľky a naukladáme dubáky. Veľké kusy nakrájame. Zalejeme uvareným dekom a pevne uzavrieme. Sterilizujeme 20 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...