Pridať recept

Zavárané broskyne

12
porcií
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 kg
dozreté broskyne
1 kg
cukor

postup

Dozreté broskyne (ale nie mäkké ) očistíme, vyumývame a necháme počas čistenia vo vode s citrónom. Nakladieme do umytých pohárov, navrch každého 7 decového pohára nasypeme 2 lyžice cukru a zalejeme vodou. Sterilizujeme asi 20 minút pevne uzavreté.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Broskyne
Sezóna broskýň je tu! Viete, čo obsahujú a ako ich zužitkovať?
Čím sú pre nás broskyne prospešné, čo obsahujú, ako ich skladovať a zužitkovať?
Najlepšie broskyňové koláče a zákusky: 10 overených receptov na fantastické marhuľové dezerty
Najlepšie broskyňové koláče a zákusky: 10 overených receptov na fantastické broskyňové dezerty
Nádherná vôňa a chuť broskýň sa nám spája s horúcim letom. Tieto výborné koláče si môžete pripraviť...
Zrelé broskyne
Vyberte si vždy tie najšťavnatejšie a najsladšie broskyne!
Broskyne a nektarinky sú v týchto dňoch na vrchole svojej sezóny. Obchody i trhovníci sa predháňajú s ponukou...
Krémové rezy s broskyňami
Tromfne všetky zákusky: Jednoduché krémové rezy s broskyňami
Jednoduché piškótové cesto a svieže broskyne si zamilujete.
Ako olúpať broskyne
Ako jednoducho olúpať broskyne a marhule? Takto budete mať hotovo raz-dva
Šťavnaté broskyne, sladučké marhule máme radi snáď všetci. Ale čistiť ovocie pri príprave džemov, čatní,...
Broskyne
Sezóna broskýň: Ako skladovať broskyne? Na čo všetko sa dajú použiť?
Sezóna broskýň je vzácna, netrvá dlho – aspoň keď hovoríme o chutných šťavnatých plodoch zo záhrad...