Jahňacina s mätovo-horčicovou glazúrou
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
med
2
KL
horčica
1
PL
mäta
4
ks
jahňací rezeň
3
PL
olivový olej
4
stonky
koktailová paradajka
postup
1.
V miske si zmiešame med, horčicu a nadrobno nasekanú mätu. Gril si rozpálime na maximálnu teplotu.
2.
Jahňacie rezne položíme na rozpálený gril a potrieme ich trochou olivového oleja. Dochutíme ich soľou a korením. Grilujeme približne 8 minút a potom mäso obrátime. Na gril pridáme strapce čerešňových paradajok, ktoré tiež potrieme trochou oleja.
3.
Pripravenou zmesou potrieme mäso na grile a pečieme ďalšie 2 minúty. Potom postup zopakujeme aj z druhej strany. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.