Pridať recept

Jahňacina s mätovo-horčicovou glazúrou

Jahňacina s mätovo-horčicovou glazúrou
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

2 PL
med
2 KL
horčica
1 PL
mäta
4 ks
jahňací rezeň
3 PL
olivový olej
4 stonky
koktailová paradajka

postup

1.
V miske si zmiešame med, horčicu a nadrobno nasekanú mätu. Gril si rozpálime na maximálnu teplotu.
 
2.
Jahňacie rezne položíme na rozpálený gril a potrieme ich trochou olivového oleja. Dochutíme ich soľou a korením. Grilujeme približne 8 minút a potom mäso obrátime. Na gril pridáme strapce čerešňových paradajok, ktoré tiež potrieme trochou oleja.
3.
Pripravenou zmesou potrieme mäso na grile a pečieme ďalšie 2 minúty. Potom postup zopakujeme aj z druhej strany. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať