Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa

8
porcií
95
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

bravčové stehno
uhorky sladkokyslé
kápia sterilizovaná
uvarené vajce natvrdo
párky frankfurtské
horčica
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
bravčová masť
cibuľa
vývar na podliatie
múka na zahustenie

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme.
2.
Rezne natrieme horčicou a zo širšej strany ( skraja ) poukladáme nakrájané vajíčko, uhorku, kápiu a párok a stočíme do závitku.
3.
Závitky prichytíme ihlicami. Obalíme ich v hladkej múke, narýchlo opražíme. Keď sa mäsko zatiahne, preložíme ho na tanier.
4.
Na hlbšej panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu,ktorú posolíme. Preložíme do nej závitky, poprášime mletou červenou paprikou, ( môžme do nej vliať zvyšný výpek ) a podlejeme vývarom. Dusíme do mäkka. Ak sa nám šťava bude zdať riedka, zahustíme ju.
5.
Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...