Pridať recept

FOTORECEPT: Plnené závitky z bravčového mäsa

Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Zdroj: hviezdickaZ
8
porcií
95
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

bravčové stehno
uhorky sladkokyslé
kápia sterilizovaná
uvarené vajce natvrdo
párky frankfurtské
horčica
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
bravčová masť
cibuľa
vývar na podliatie
múka na zahustenie

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme.
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Zdroj: hviezdickaZ
 
2.
Rezne natrieme horčicou a zo širšej strany ( skraja ) poukladáme nakrájané vajíčko, uhorku, kápiu a párok a stočíme do závitku.
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Zdroj: hviezdickaZ
3.
Závitky prichytíme ihlicami. Obalíme ich v hladkej múke, narýchlo opražíme. Keď sa mäsko zatiahne, preložíme ho na tanier.
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Zdroj: hviezdickaZ
4.
Na hlbšej panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu,ktorú posolíme. Preložíme do nej závitky, poprášime mletou červenou paprikou, ( môžme do nej vliať zvyšný výpek ) a podlejeme vývarom. Dusíme do mäkka. Ak sa nám šťava bude zdať riedka, zahustíme ju.
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Fotorecept: Plnené závitky z bravčového mäsa
Zdroj: hviezdickaZ
5.
Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...