Pridať recept

Viedenský rezeň

ingrediencie

4 ks
teľacie stehno
trochu
hrubá múka
2 ks
vajce
trochu
strúhanka
trochu
masť
podľa chuti
soľ
1 ks
citrón

postup

1.
Z rezňov si odstránime šľachovité časti a blany, naklepeme, posolíme, obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a strúhanke.
 
2.
Na oleji vypražíme dozlatista, preložíme na papierový obrúsok, aby odkvapkali a potom podávame s kolieskami citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Aký olej je najlepší na vyprážanie?
Zapamätajte si tieto rady: Viete, aký olej je najlepší na vyprážanie? Tento jeden na to určite nepoužívajte!
Aký olej je na vyprážanie najvhodnejší a aký použiť, aby bolo jedlo chutnejšie a zdravšie? A ktorý olej...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí ju však mnoho ľudí
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí to však stále mnoho ľudí
Smaženie nepatrí medzi najzdravšie spôsoby tepelnej úpravy, ale zdá sa, že je najjednoduchšie. Ide o konečný...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.